Plant a tree with Usva!

One Tree Planted ja Usva Cosmetics yhteistyössä

Luonnon huomioiminen on ollut Usvan toiminnan keskiössä sen perustamisesta lähtien. Halusimme luoda yrityksen, joka ammentaa luonnosta voimansa ja samalla antaa sille takaisin. Vaikka ekologisesti ja sosiaalisesti vastuullisesti tuotetut ainesosat ovat merkittäviä, olemme iloisia siitä, että meillä on nyt muitakin keinoja vaikuttaa ja suojella ympäristöä.

Tästä syystä olemme innoissamme voidessamme kertoa aloittaneemme yhteistyön One Tree Planted -järjestön kanssa. Olemme sitoutuneet istuttamaan puun jokaisesta myydystä monitoimibalmista, kasvoseerumista, puhdistusvoiteesta ja kasvokuorinnasta!

Mikä on One Tree Planted?

One Tree Planted on voittoa tavoittelematon uudelleenmetsitykseen keskittyvä organisaatio. He tekevät yhteistyötä kymmenien maiden kanssa ja istuttavat puita Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa ja Tyynellä valtamerellä.

Suurin osa projekteista keskittyy metsäpalojen ja tulvien aiheuttamaan metsitystarpeeseen, mutta myös luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen ja paikallisten yhteisöjen kehittämiseen.

Istutamme yhden puun jokaisesta myydystä monitoimibalmista, öljyseerumista, puhdistusvoiteesta ja kasvokuorinnasta

One Tree Planted -logo Usvan pakkauksessa

Puiden istuttaminen ja metsien suojeleminen ovat tehokkaita keinoja edistää luonnon monimuotoisuutta ja ympäristön hyvinvointia. Puut ovat merkittäviä hiilidioksidin sitojia, mikä auttaa vähentämään ilmastonmuutoksen vaikutuksia ja ilmastopäästöjä.

Niiden rooli ekosysteemissä on monimuotoinen: ne tarjoavat suojaa ja elinympäristön monille eläinlajeille, edistävät maaperän hedelmällisyyttä, ehkäisevät eroosiota ja parantavat vesivarojen laatua. Lisäksi metsien merkitys ulottuu paikallisyhteisöihin tarjoten taloudellista turvallisuutta raaka-aineiden, työpaikkojen ja kestävän kehityksen kautta.

Yksi tärkeä näkökulma on myös metsien rooli terveydessämme. Metsät ovat olennainen osa hyvinvointiamme, tarjoten virkistysmahdollisuuksia ja fyysisen sekä henkisen terveyden tukemista. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet metsäluonnon positiiviset vaikutukset stressin lieventämisessä ja mielenterveyden edistämisessä, mikä tekee metsistä ja niiden suojelusta entistäkin tärkeämmän osan elämäämme.

By using our products, you are joining us in the fight against deforestation and climate change one tree at a time!

Voit lukea lisää puiden istuttamisesta One Tree Planted –nettisivuilta: