Toimitusehdot


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Usva Cosmetics (y-tunnus 3225801-4). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta www.usvacosmetics.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme sinua ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun täältä.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Korttimaksut (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Amex)
  • Verkkopankkimaksut (Aktia, Ålandsbanken, Bonum Pankki / POP Pankki,
    Danske Bank, N26, Nordea, Oma Säästöpankki, OP, S-Pankki, Säästöpankki)
  • Klarna lasku: Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen. Klarnalla saat 30 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Klarna laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Klarna erämaksu, jonka ehdot ovat saatavilla täällä.


Toimitustavat ja toimituskulut

Valmistamme ja postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Postikulut ovat samat paketin koosta riippumatta. Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopealla aikataululla 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Valmistamme tuotteet käsin ja pienissä erissä, jotta ne saapuisivat asiakkaille aina tuoreina; ruuhkaisina aikoina tai tuotteen ollessa loppu varastosta, saattaa toimitus kestää hiukan kauemmin. Jos tuotteiden toimitus jostain syystä viivästyy huomattavasti, olemme yhteydessä sinuun.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset valintasi mukaan Postin tai Matkahuollon pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella, jonka saat tilausvahvistuksen mukana. Toimitustapa valitaan kassalla.

Yli 49 euron tilauksille toimitus on ilmainen Postin Postipaketille ja Matkahuollon Lähellä-paketille.

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

Posti – Postipaketti – 3,90 eur

Paketti toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postitoimipisteeseen. Jos et tilauksen yhteydessä valitse noutopistettä, lähetetään se antamasi osoitetta lähimpänä olevaan noutopisteeseen. Kun paketti on saapunut, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle. Katso Postin pakettiautomaattien sijainnit täältä.

Posti – Kotiinkuljetus – 9,90 eur

Paketti toimitetaan kotiovellesi. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa puhelinnumero, jotta Postista voidaan soittaa ja sopia paketin vastaanottoaika. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, tälle jätetään yhteydenottopyyntö. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan noudettavaksi lähimpään postitoimipaikkaan. Pakettia säilytetään postissa 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle.

Matkahuolto – Lähellä-paketti – 3,90 eur

Paketti toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Jos et tilauksen yhteydessä valitse noutopistettä, lähetetään se antamasi osoitetta lähimpänä olevaan noutopisteeseen. Kun paketti on saapunut, saat siitä Mathahuollolta ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Lähetyksiä säilytetään 7 päivää. Noutamatta jääneet paketit lähetetään takaisin lähettäjälle. Katso Matkahuollon pakettiautomaattien sijainnit täältä.

Matkahuolto – Kotiinkuljetus – 9,90 eur

Paketti toimitetaan kotiovellesi. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa puhelinnumero, johon saat Matkahuollolta yhteydenottopyynnön jakeluajan sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti palautuu noudettavaksi lähimpään matkahuollon palvelupisteeseen, josta sen voi noutaa tai tilata sille uuden kuljetuksen.


Peruutusehdot

Tuotteilla on etämyynnissä kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus  tilauksen vastaanottohetkestä. Riippumatta millä toimitustavalla olet tilauksen tehnyt, voit palauttaa sen veloituksetta asiakaspalautuksena. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, jotka ovat ehjässä alkuperäispakkauksessa. Jos haluat palauttaa tuotteen, olethan aina ensin meihin yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimella. Kerro meille tilausnumerosi ja minkä tuotteen haluat palauttaa. Annamme sinulle lisäohjeet palautuksen tekemiseen.

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen toimipaikasta tai automaattista, tai sen vastaanottamisesta kieltäytyminen ei ole sama asia kuin tilauksen palautus. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 15 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Virheilmoituksen saatuamme otamme pikimmiten asiakkaaseen yhteyttä. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, tulee siitä välittömästi tehdä reklamaatio Postille tai Matkahuollolle toimitusvalintasi mukaan.Tietosuojaseloste


Rekisterin pitäjä

Usva Cosmetics
Y-tunnus 3225801-4
hello@usvacosmetics.fi

Rekisterin nimi

Usva Cosmetics verkkokaupan asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään verkkokaupan asiakkaidemme asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja hoitoon, kuten asiakassuhteen edellyttämiin yhteydenottoihin. Saamme ensisijaisesti henkilötietoja asiakkaalta itseltään verkkokaupan tilausten ja tilausten palautusten yhteydessä. Lisäksi saamme asiakkaan tietoja erilaisten lomakkeiden, kilpailujen ja arvontojen kautta tai muulla vastaavalla tavalla.

Henkilötietojen käsittely

Usva Cosmetics käsittelee kaikkia asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja luottamuksellisesti ja henkilötiedot ovat aina sähköisessä muodossa turvallisesti suojattuna. Henkilötietoja käytetään tuotteiden keräämistä ja osoitekortin luomista varten tilauksen tehneille henkilöille. Asiakasrekisterin tietoja säilytetään vain asiakassuhteen säilymisen ajan. Tilaus-, laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin lainsäädännön edellyttämän kirjanpitoaineiston mukaisesti. Tarpeettomiksi käyneet tiedot hävitetään. Rekisterin tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille eikä luonnollisesti myöskään EU:n ulkopuolelle.

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakas voi milloin tahansa olla yhteydessä rekisteriin liittyvissä asioissa rekisterinpitäjään ja tarkistaa rekisteriin tallennetut henkilötietonsa sekä niin halutessaan kieltää häntä koskevien tietojen käyttö kokonaan. Tällöin häntä koskevat tiedot poistetaan asianmukaisesti ja turvallisesti. Niin ikään asiakas voi pyytää korjausta tietoihinsa, jos tiedot ovat puutteellisia, virheellisiä tai vanhentuneita.