Tarina

Nainen pitelee tarjotinta, jossa on Soft Glow Face Scrub tuotteita.

Usva Cosmetics on kotimainen luonnonkosmetiikan perheyritys. Valmistamme tuotteet käsityönä tarkoin valituista raaka-aineista omassa pienessä pajassamme Lohjalla.

Tuotantomenetelmämme ovat hyvin hellävaraisia, jotta raaka-aineiden ravinteet ja vitamiinit säilyisivät täysilaatuisina ja muuttumattomina. Teemme tuotteemme pienissä erissä ja lähetämme ne asiakkaillemme suoraan pajastamme, tuoreina ja valmiina käytettäväksi.

Usvassa on luonnon voimaa ja sopusointua. Moninaisuutta ja yhtenäisyyttä.

Runsaasti aurinkoa ja kosteutta nauttineet sademetsän kasvit ovat antioksidanttirikkaita, niillä on antibakteerisia, tulehdusta hillitseviä ja ärtynyttä ihoa hoitavia ominaisuuksia.

Toisaalta lyhyen, mutta intensiivisen kasvukauden vuoksi pohjoisen kasvit ovat täynnä tärkeitä vitamiineja ja suojaavia polyfenoliyhdisteitä ja antosyanidiineja. Ne ovat sitkeitä ja sisältävät runsaasti omega-3, 6 ja 9 rasvahappoja iholle tasapainoisessa suhteessa.

Usvassa yhdistämme näiden kahden täysin erilaisten olosuhteiden kasvien parhaat ominaisuudet ja valmistamme tehokkaita, luonnonmukaisia ja teeskentelemättömiä ihonhoitotuotteita, jotka tukevat ihon luontaista toimintaa.

Sinikellon kukka niityllä
Kasvoöljy pipetissä
  • Tuotteemme ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia. Eläinten hyväksikäytön osalta meillä on tiukemmat standardit kuin monessa sertifioidussa luonnonkosmetiikassa, jossa sallitaan esimerkiksi karmiinin ja mehiläisvahan käyttö.
  • Emme lisää tuotteisiimme säilöntäaineita emmekä mitään synteettisiä ainesosia. Suunnittelemme tuotteet niin, että ne toimivat ja säilyvät ilman ylimääräisiä lisäaineita.
  • Vastuullisuus ja kestävä kehitys eivät ole meille vain sanahelinää ja korulauseita vaan tutkimme tarkasti mm. raaka-aineidemme ja pakkausten sosiaalisen ja ympäristöllisen vaikutuksen kokonaisuudessaan niiden elinkaaren aikana.
  • Emme käytä mitään raaka-aineita, joiden hyödyntäminen kuluttaa haitallisesti tai peruuttamattomasti luontoa. Esimerkiksi santelipuun eteerisen öljyn tuottaminen vaatii uhanalaisen santelipuun kaatamisen ja sen sydänpuun käyttämistä öljyn uuttamiseen. Usvalla tätä vastoin käytämme vain eettisesti tuotettuja ja uusiutuvia raaka-aineita.

Tuntuuko oikeiden ihonhoitotuotteiden löytäminen välillä vaikealta? Luonnollisuus, ympäristöystävällisyys, käytännöllisyys sekä ylipäätään tuotteen toimivuus omalla iholla – nämä kaikki ominaisuudet eivät aina helposti kohtaa, mutta me Usvalla otimme haasteen vastaan.

Kehitymme ja matkaamme eteenpäin maailman tahdissa, kuunnellen luonnon ääniä. Avaamme oven uudelle tiedolle ja haastamme vanhoja tapoja. Suosimme villinä kasvaneita kasveja ja luomua raaka-aineissamme. Tutkimme kasviöljytuotannon ja muiden ainesosien valmistusprosessin vaikutuksia niin ympäristöön kuin paikallisiin ihmisiinkin.

Olemme tällä polulla kehittämässä tehokkaita ja yhä ympäristöystävällisempiä ihonhoitotuotteita. Haluamme että saisit käsiisi aidosti hoitavaa luonnonkosmetiikkaa, joka saa ihosi ja sinut säteilemään.

Pajunkissat auringonlaskussa