Meadow Flower Balm-to-Milk puhdistusvoide

(9 tuotearviota)

19,90

Varastossa

Kosteuttava ja tasapainottava Meadow Flower -puhdistusbalmi poistaa epäpuhtaudet ja meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti, eikä jätä kasvoille kiristävää tunnetta. Lempeän täyteläinen, mutta vaivattomasti levittyvä balm-to-milk puhdistusvoide sopii mainiosti päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle.

Luonnolliset sokeriuutteet yhdessä veden kanssa muuttavat kirkkaan kultaisen balsamin maitomaiseksi, jolloin se huuhtoutuu pois puhdistaen myös vedenkestävän meikin. Puhdistusbalmi jättää ihon raikkaaksi ja pehmeän tuntuiseksi häiritsemättä sen mikrobiomia ja luontaista suojakerrosta.

Meadow Flower Balm-to-Milk -puhdistusbalmi hemmottelee ihoasi tarkoin valituilla luonnollisilla ainesosilla. Valkohilpan siemenöljyn ainutlaatuinen rasvahappokoostumus tekee siitä ihanteellisen kosteuttajan. Jojobaöljy tasapainottaa ihoa, ja ylellinen buritiöljy antaa iholle pitkäkestoisen suojan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.

50 ml

  • ✓    Suunniteltu ja käsintehty Suomessa
  • ✓    100% luonnollisia ainesosia
  • ✓    Säilöntäaineeton
  • ✓    Hajusteeton
  • ✓    Vegaaninen & eläinkokeeton

1. Ota puhdistusbalmia purkista lastalla tai puhtailla kuivilla sormilla. Ethän päästä vettä purkkiin.

2. Hiero balsami kuiville kasvoille, jolloin se sulaa nestemäiseksi öljyksi. Jatka hellästi hieromista kun puhdistusvoide hajottaa meikin ja irrottaa ylimääräisen öljyn ja epäpuhtaudet iholta.

3. Kostuta kasvoja ja jatka puhdistusta pyörivin liikkein öljyn muuttuessa maitomaiseksi.

4. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä tai pyyhi pois kunnes iholta ei enää irtoa meikkiä tai likaa.

Käytä puhdistusbalmi yksinään tai osana kaksoispuhdistusta. Sinulle paras puhdistustapa riippuu ihotyypistäsi, meikkaustottumuksistasi sekä omista mieltymyksistäsi.

MCT-öljy (kookoksesta), glyseriini, vesi, valkohilpan siemenöljy, jojobaöljy, buritiöljy, sakkaroosilauraatti, sakkaroosistearaatti, auringonkukkaöljy, E-vitamiini

INCI: Caprylic/Capric Triglycerides, Glycerin, Aqua, Limnanthes Alba Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol

Kaikki ainesosat ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia.

Yhteistyössä One Tree Planted -järjestön kanssa istutamme yhden puun jokaisesta myydystä puhdistusvoiteesta.

Käyttämällä tuotteitamme osallistut samalla kanssamme taisteluun metsien hävittämistä ja ilmastonmuutosta vastaan yksi puu kerrallaan!

Lue lisää

Vaikuttavat aineet

meadowfoam

Valkohilpan siemenöljy

Öljyllä on samettinen koostumus ja yksi ainutlaatuisimmista rasvahappoprofiileista kaikista ihonhoidossa käytettävistä öljyistä. Se tukee tervettä ihoa luomalla rasvattoman suojatiivisteen, joka lukitsee kosteuden auttaen pitämään niin kuivan kuin rasvoittuvankin ihon pehmeänä ja kimmoisana.
buriti

Buritiöljy

Villinä kasvanut buritihedelmä on maailman rikkain luonnollisen beetakaroteenin lähde! Sen ansiosta öljy auttaa suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ympäristön stressitekijöiltä, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä.

Glyseriini

Glyseriini on kasviperäinen vahvasti kosteutta sitova aine, joka ihon suojaamisen lisäksi uudistaa sen omia suojatoimintoja. Näin se parantaa tehokkaasti ihon elastisuutta.

jojoba

Jojobaöljy

Jojobaöljy muistuttaa koostumukseltaan ihon omaa talia. Se sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon ja tasapainottaa liiallista talintuotantoa, sekä antibakteerisena öljynä normalisoi ihon toimintoja.

Asiakkaiden arvostelut

9 arviota tuotteelle Meadow Flower Balm-to-Milk puhdistusvoide

  1. Siiri

    Jättää iholle ihanan puhtaan tunteen, eikä kasvoja kiristä lainkaan. Tämä oli ensimmäinen puhdistusbalmi mitä kokeilin ja yllätti positiivisesti. Vedenkestävää ripsiväriä oli aluksi hankalaa pestä pois, mutta kun kokeilin vanulapun kanssa, niin sekin lähtee!

  2. Pauliina H.

    Tykkään tästä puhdistusbalmista, ei ärsytä eikä kuivata ihoa. Poistaa meikin loistavasti (käytän vain puuteria). Tosi mukava koostumus! Muistuttaa hunajaa 🙂

  3. M.

    Hyvä putsari. On hieman hintava, mutta riittoisa ja hellävarainen. Käytän yleensä kaksoispuhdistuksessa.

  4. Maria

    Purkissa näyttää paksulta, mutta on yllättävän pehmeä ja levittyy hyvin, joten saan sillä meikit pestyä pois helposti.

  5. Kristiina

    Poistaa meikit yllättävän tehokkaasti ja ei kuivata. Ei kirvele ihoa ja on miellyttävä käyttää. Iho on niin pehmeä pesun jälkeen! Hieman hankala kun purkkia ei voi helposti ottaa suihkuun mukaan, ettei sinne pääsisi vettä. Tuubipakkaus olisi käytännöllisempi, toisaalta tuubit ovat yleensä muovia, jota yritän mahdollisuuteni mukaan välttää ostamassani tuotteissa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *