Rainforest Omegarikas kasvoöljy

(5 tuotearviota)

32,90

Varastossa

Omegarikas öljyseerumi ammentaa  voimansa sademetsän kasveista, tuoden pitkäaikaisia hyötyjä ihollesi. Silkinpehmeä kasvoöljy heleyttää ja ravitsee ihoa runsailla omega-3-, 6-, 7- ja 9-rasvahapoilla kukui- ja makadamiapähkinäöljyista, sillä nämä öljyt ovat todellisia omega-tehopaketteja. Kasvoöljy auttaa ihoa selviytymään jokapäiväisistä stressitekijöistä ja suojaa sitä ympäristösaasteilta.

Omegarikas kasvoöljy on täyteläinen ja ravitseva, mutta ainutlaatuisten aktiiviaineiden takia myös kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, herkälle ja aikuiselle iholle. Öljyseerumi jättää ihon ravituksi, sileäksi ja kimmoisaksi ilman tahmaista tunnetta.

30 ml

 • ✓    Suunniteltu ja käsintehty Suomessa
 • ✓    100% luonnollisia ainesosia
 • ✓    Säilöntäaineeton
 • ✓    Hajusteeton
 • ✓    Vegaaninen & eläinkokeeton

Sademetsiä kutsutaan maapallon apteekiksi, sillä neljännes kaikista nykyaikaisista lääkkeistä perustuu trooppisiin kasveihin. Monilla kasveilla on myös antioksidanttisia erityisominaisuuksia, jotka tekevät niistä poikkeuksellisen ravitsevia ja hoitavia ihonhoidossa.

Runsaat sateet yhdistettynä lämpöön, luovat ainutlaatuisen elinympäristön kasveille, hyönteisille, linnuille ja monille muille eläimille. Miljoonien vuosien evoluution tuloksena sademetsien kasvit ovat kehittyneet juuri tietynlaisiksi erikoisista olosuhteista johtuen. Sademetsät toimivat osaltaan myös maapallon keuhkoina, koska ne imevät hiilidioksidia ja tuottavat happea.

Voit kosmetiikkavalinnoillasi tukea sademetsien elinvoimaisuutta. Paikalliset ihmiset ja alkuperäiskansat eivät kaada metsiä pahuuttaan vaan koska heillä on vain kaksi vaihtoehtoa elinkeinon harjoittamiseen; kaataa sademetsä viljelysmaaksi tai elää perinteisellä tavalla keräillen arvokkaita ja ainutlaatuisia pähkinöitä, sieniä, hedelmiä ja muita metsän lahjoja.

Monia näitä sademetsän antimia voidaan käyttää kosmetiikassa raaka-aineina ainutlaatuisten ihonhoitotuotteiden valmistamiseen. Näiden tuotteiden takia ei ainuttakaan sademetsän puuta ole tarvinnut kaataa ja samalla kannustamme paikallisia ihmisiä säilyttämään ekologisen elämäntyylinsä. Ostamalla ja käyttämällä sademetsien tuotteita estämme samalla sademetsien tuhoutumista.

Pähkinäöljyksi kukuipähkinäöljy on poikkeuksellisen kevyt ja imeytyy ihoon hyvin, mutta silti kosteuttaa sen perusteellisesti. Öljyn salaisuus piilee sen iholle ihanteellisissa rasvahapoissa ja runsaassa A- ja E-vitamiinipitoisuudessa. Se sisältää runsaasti linoli- ja alfalinoleenihappoa ja vain vähän rasvaista oleiinihappoa. Iho ei jää rasvaiseksi vaan pehmeän ja silkkisen tuntuiseksi. Sopivassa suhteessa olevien omega-3- ja 6-rasvahappojen, ja öljyn luonnollisten antimikrobisten ominaisuuksien takia se sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa myös ekseemaan ja akneen.

Kukuipähkinäpuu on trooppisten sademetsien puu. Sen alkuperää ei täysin tunneta koska ihminen on vienyt sitä mukanaan kaikkialle, minne on ikinä muuttanutkin. Varhaisimmat merkit puun ja sen pähkinöiden käytöstä ovat 13 000 vuoden takaa Kaakkois-Aasian trooppisilta saarilta.

Alkuperäiskansat ovat valmistaneet pähkinöistä ruokaa paahtamalla ja höyryttämällä, mutta Havaijilla kukuipuulla on lisäksi aina ollut poikkeuksellinen syvällinen ja uskonnollinen merkitys. Havaijilla kukuipähkinöiden öljyn havaittiin hoitavan ihoa ennennäkemättömällä tavalla jo varhain ja sitä on käytetty myös osana uskonnollisia rituaaleja.

Hiero muutama pisara kasvoöljyä puhdistetuille kasvoille ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena. Anna öljyseerumin imeytyä hyvin, mikäli lisäät kasvoille meikkiä tai aurinkosuojavoidetta.

Rainforest Oil Serum -kasvoöljy sopii päivittäiseen käyttöön osana ihonhoito- ja meikkirutiinia. Öljyseerumilla voit korvata normaalin päivä- tai yövoiteen tai laittaa pari tippaa voiteen joukkoon, tehostaen sen kosteuttavammaksi ja hoitavammaksi.

Kukuipähkinäöljy, valkohilpan siemenöljy, makadamiapähkinäöljy, skvalaani (oliivista), MCT-öljy (kookoksesta), dikaprylyylikarbonaatti (kookoksesta), auringonkukkaöljy, E-vitamiini

INCI: Aleurites Moluccana Seed Oil, Limnanthes Alba Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Squalane, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol

Kaikki ainesosat ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia.

Yhteistyössä One Tree Planted -järjestön kanssa istutamme yhden puun jokaisesta myydystä kasvoöljystä.

Käyttämällä tuotteitamme osallistut samalla kanssamme taisteluun metsien hävittämistä ja ilmastonmuutosta vastaan yksi puu kerrallaan!

Lue lisää

Vaikuttavat aineet

kukui

Kukuipähkinäöljy

Kukuipähkinäöljy sisältää erityisen runsaasti Omega-3-, 6- ja 9-rasvahappoja, jotka tekevät siitä tehokkaan kosteuttajan. Poikeuksellisen kevyen ja silkkisen öljyn salaisuus piilee iholle ihanteellisessa rasvahapposuhteessa ja korkeassa A- ja E-vitamiinipitoisuudessa.

macadamia

Makadamiapähkinäöljy

Makadamiapähkinäöljy on yksi rikkaimmista palmitoleiinihapon eli omega-7-rasvapon lähteistä, joita koko kasvikunnassa on. Palmitoleiinihappo on ihomme tärkeä rakennuspalikka ja aktiivinen antimikrobinen aine.

squalane

Skvalaani

Skvalaani on luontaisesti ihmisen ihossa esiintyvän skvaleenin lähisukulainen. Skvaleeni on olennainen osa ihon hydrolipidikerrosta, mutta sen tuotanto alkaa heiketä 25 ikävuoden jälkeen. Iho-identtisenä aineena skvalaani imeytyy erittäin hyvin ja on luonnon tehokkain kosteuttaja nuorekkaan kimmoisuuden ylläpitämiseen.

meadowfoam

Valkohilpan siemenöljy

Öljyllä on samettinen koostumus ja yksi ainutlaatuisimmista rasvahappoprofiileista kaikista ihonhoidossa käytettävistä öljyistä. Se tukee tervettä ihoa luomalla rasvattoman suojatiivisteen, joka lukitsee kosteuden auttaen pitämään niin kuivan kuin rasvoittuvankin ihon pehmeänä ja kimmoisana.

Asiakkaiden arvostelut

5 arviota tuotteelle Rainforest Omegarikas kasvoöljy

 1. Susanna

  Kosteuttaa todella hyvin ja ei jätä rasvaista tunnetta. Miellyttävä käyttää. Käytän tätä iltaisin, kuiva ihoni tykkää..

 2. Liisa O.

  Kosteuttaa sopivasti, eikä jätä tahmaista oloa, tuntuu kevyeltä iholla. Olen tottunut käyttämään hajustettuja ja vahvemmin tuoksuvia kasvoöljyä ja tähänkin mielestäni sopisi raikkaan metsäinen tuoksu. Toisaalta jos kerrostaa muiden tuotteiden kanssa, tuoksuttomuus on ehkä plussa.

 3. Marika

  Parin viikon käytön perusteella vaikuttaa oikein hyvältä kasvoöljyltä. Käytän hyaluronihapposeerumin päälle ja iho tykkää yhdistelmästä. Ei ole ärsyttänyt herkkää ihoa vaikka monesti tuppaa jotain oireita aina tulemaan kun kokeilee uutta tuotetta.

 4. Pirkko

  Olen erittäin tyytyväinen tähän seerumiin. Aamuisin iho on pehmeä ja hyvin kosteutettu

 5. Elsku

  Toimii hyvin omalle pintakuivalle, herkälle, sekaiholle. Käytän tuotetta iltaisin, imeytyy hyvin ja aamulla iho ei ole yhtään rasvainen, mutta ei myöskään kuiva ja kireä.
  Ei aiheuta ihoärsytystä ja sanoisin, että ihon väri on saattanut vähän parantua.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *