Rainforest Beauty Balm -monitoimibalmi

(4 tuotearviota)

23,90

Varastossa

Silkkisen pehmeä ja ylellisen tuntuinen monitoimibalmi vahvistaa ja tukee ihon omaa suojakerrosta tehokkaasti. Tämä upean rikas sekoitus sademetsän kasvitiivisteitä antaa iholle sen kaipaamat rasvahapot kukui- ja makadamiapähkinäöljyistä, jotka kosteuttavat intensitiivisesti ihon syvimpiä pintakerroksia. Arvokas kokum ja hoitava sheavoi huolehtivat ihon ravitsemisesta, pehmentämisestä ja suojaamisesta.

Rainforest Beauty Balm on täydellinen monitoimituote, jota voidaan käyttää sekä kasvoille, että vartalolle ja erityisesti kuiviin paikkoihin kuten kanta- ja kyynerpäihin ja jalkoihin. Helposti levittyvä ja hyvin imeytyvä balmi sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin kuivalle iholle. Se on erinomainen myös herkkäihoisille, koska se ei sisällä eteerisiä öljyjä tai muita herkälle iholle ongelmallisia raaka-aineita.

 • ✓    Suunniteltu ja käsintehty Suomessa
 • ✓    100% luonnollisia ainesosia
 • ✓    Säilöntäaineeton
 • ✓    Hajustamaton
 • ✓    Vegaaninen & eläinkokeeton

Sademetsiä kutsutaan maapallon apteekiksi, sillä neljännes kaikista nykyaikaisista lääkkeistä perustuu trooppisiin kasveihin. Monilla kasveilla on myös antioksidanttisia erityisominaisuuksia, jotka tekevät niistä poikkeuksellisen ravitsevia ja hoitavia ihonhoidossa.

Runsaat sateet yhdistettynä lämpöön, luovat ainutlaatuisen elinympäristön kasveille, hyönteisille, linnuille ja monille muille eläimille. Miljoonien vuosien evoluution tuloksena sademetsien kasvit ovat kehittyneet juuri tietynlaisiksi erikoisista olosuhteista johtuen. Sademetsät toimivat osaltaan myös maapallon keuhkoina, koska ne imevät hiilidioksidia ja tuottavat happea.

Voit kosmetiikkavalinnoillasi tukea sademetsien elinvoimaisuutta. Paikalliset ihmiset ja alkuperäiskansat eivät kaada metsiä pahuuttaan vaan koska heillä on vain kaksi vaihtoehtoa elinkeinon harjoittamiseen; kaataa sademetsä viljelysmaaksi tai elää perinteisellä tavalla keräillen arvokkaita ja ainutlaatuisia pähkinöitä, sieniä, hedelmiä ja muita metsän lahjoja.

Monia näitä sademetsän antimia voidaan käyttää kosmetiikassa raaka-aineina ainutlaatuisten ihonhoitotuotteiden valmistamiseen. Näiden tuotteiden takia ei ainuttakaan sademetsän puuta ole tarvinnut kaataa ja samalla kannustamme paikallisia ihmisiä säilyttämään ekologisen elämäntyylinsä. Ostamalla ja käyttämällä sademetsien tuotteita estämme samalla sademetsien tuhoutumista.

Pähkinäöljyksi kukuipähkinäöljy on poikkeuksellisen kevyt ja imeytyy ihoon hyvin, mutta silti kosteuttaa sen perusteellisesti. Öljyn salaisuus piilee sen iholle ihanteellisissa rasvahapoissa ja runsaassa A- ja E-vitamiinipitoisuudessa. Se sisältää runsaasti linoli- ja alfalinoleenihappoa ja vain vähän rasvaista oleiinihappoa. Iho ei jää rasvaiseksi vaan pehmeän ja silkkisen tuntuiseksi. Sopivassa suhteessa olevien omega-3- ja 6-rasvahappojen, ja öljyn luonnollisten antimikrobisten ominaisuuksien takia se sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa myös ekseemaan ja akneen.

Kukuipähkinäpuu on trooppisten sademetsien puu. Sen alkuperää ei täysin tunneta koska ihminen on vienyt sitä mukanaan kaikkialle, minne on ikinä muuttanutkin. Varhaisimmat merkit puun ja sen pähkinöiden käytöstä ovat 13 000 vuoden takaa Kaakkois-Aasian trooppisilta saarilta.

Alkuperäiskansat ovat valmistaneet pähkinöistä ruokaa paahtamalla ja höyryttämällä, mutta Havaijilla kukuipuulla on lisäksi aina ollut poikkeuksellinen syvällinen ja uskonnollinen merkitys. Havaijilla kukuipähkinöiden öljyn havaittiin hoitavan ihoa ennennäkemättömällä tavalla jo varhain ja sitä on käytetty myös osana uskonnollisia rituaaleja.

Hiero hellävaraisesti pieni määrä balmia ihoalueille, jotka ovat alttiita kuivumiselle tai juonteille.

Balsami sopii ravitsevaksi yleisvoiteeksi, tehokaaksi yövoiteeksi tai suojaamaan ihoa viimalta ja pakkaselta. Voit käyttää Wild Fruit Beauty Balmia myös hoitavana kynsibalsamina, kasvojen korostamiseen tai vaikka apuna auringonpolttamiin olkapäihin.

Saat parhaan hyödyn irti balmista levittämällä sen iholle suihkun tai kylvyn jälkeen kun iho on vielä hieman kostea.

Makadamiapähkinäöljy, kukuipähkinäöljy, Vernissapuun vaha, valkohilpan siemenöljy, kokumvoi, sheavoi, skvalaani (oliivista), MCT-öljy (kookoksesta), dikaprylyylikarbonaatti, auringonkukkaöljy, E-vitamiini

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil, Aleurites Moluccana Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, Limnanthes Alba Seed Oil, Garcinia Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol

Vaikuttavat aineet

kukui

Kukuipähkinäöljy

Sisältää erityisen runsaasti Omega-3-, 6- ja 9-rasvahappoja, jotka tekevät siitä tehokkaan kosteuttajan. Poikeuksellisen kevyen ja silkkisen öljyn salaisuus piilee iholle ihanteellisessa rasvahapposuhteessa ja korkeassa A- ja E-vitamiinipitoisuudessa.
macadamia

Makadamiapähkinäöljy

Yksi rikkaimmista palmitoleiinihapon eli omega-7-rasvapon lähteistä, joita koko kasvikunnassa on. Palmitoleiinihappo on ihomme tärkeä rakennuspalikka ja aktiivinen antimikrobinen aine.
meadowfoam

Valkohilpan siemenöljy

Öljyllä on samettinen koostumus ja yksi ainutlaatuisimmista rasvahappoprofiileista kaikista ihonhoidossa käytettävistä öljyistä. Se tukee tervettä ihoa luomalla rasvattoman suojatiivisteen, joka lukitsee kosteuden auttaen pitämään niin kuivan kuin rasvoittuvankin ihon pehmeänä ja kimmoisana.
shea

Sheavoi

Ihoa erityisen hoitava ja ravitseva. Sisältää paljon triterpeenialkoholeja, jotka edistävät ihon elastisuutta ja torjuvat kollageenin ja elastiinin häviämistä ihossa.

kokum

Kokumvoi

Yksi ravintotiheimmistä kasviperäisistä voista. Estää ihon kuivumista ja juonteiden muodostumista, vähentää ihosolujen rappeumaa ja palauttaa joustavuutta.
squalane

Skvalaani

Skvalaani kompensoi skvaleenin vajetta, joka löytyy ihmisen ihosta luonnollisesti, mutta jonka tuotanto alkaa heiketä 25-ikävuoden jälkeen. Skvalaani pehmentää ihoa ja on luonnon paras kosteuttaja nuorekkaan kimmoisuuden ylläpitämiseen.

Asiakkaiden arvostelut

4 arviota tuotteelle Rainforest Beauty Balm -monitoimibalmi

 1. Heidi

  Pääsin käyttämään Rainforest monitoimibalmia ensimmäisten joukossa testiryhmässä ja se teki heti vaikutuksen! Kosteuttaa hyvin ja on riittoisa. Siitä tuli samantien yksi lempparivoiteistani. Ihana koostumus ja levittyy iholle helposti.

 2. Maarit P.

  Toimii täsmähoitona kuiviin kohtiin, pikkasen öljyisen tuntuinen ja hetki kestää imeytyä

 3. Anneli

  Tosi riittoisa balmi ja pehmeän koostumuksen ansiosta helppo käyttää. Hyvin pieni määrä riittää, eli älä ota kerralla liikaa. Silloin imeytyy hyvin ja tekee ihon sileäksi.

 4. Tiina

  🥰🙏

Vain tuotteen ostaneet voivat jättää tuotearvion.