Kevätsiivous! Tehdään tilaa uusille tuotteille

-40%

Kaikki monitoimibalmit ja öljyseerumit

Kotimaisen laadukasta ja kiehtovan eksoottista

Usva Cosmetics on suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jota valmistamme käsityönä omassa pajassamme Lohjalla. Tuotteissamme on valkoisen kukkapellon raikkaus, kostean ikivanhan sademetsän ravintorikkaus ja kasveja hellivän auringon lempeys.

Intohimonamme on luoda ainutlaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka huokuvat vehreyttä, hedelmäisyyttä ja kukkaisuutta ilman lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Tuomme ripauksen eksotiikkaa jokapäiväiseen ihonhoitoosi, laadusta ja ekologisuudesta tinkimättä.

Rainforest tuotesarja – Sademetsän aarteita

Miltä sademetsä tuntuu iholla? Tuomme trooppisten kasvien hyödyt jokaisen saataville laadukkailla ja ainutlaatuisilla raaka-aineilla. Tuoteperheeseen kuuluvat ihoa ravitsevat ja kosteuttavat Rainforest Oil Serum -kasvoöljy ja Rainforest Beauty Balm –monitoimibalmi.
Sademetsän tuotesarjassa olemme yhdistäneet rakkautemme luontoon ja luonnonkosmetiikkaan. Nauti eettisesti ja ekologisesti tuotettujen sademetsän kasviöljyjen ravitsevista ja hoitavista vaikutuksista. Lue lisää, niin tiedät miten kosmetiikan raaka-ainevalintasi voivat helliä ihoasi ja auttaa sademetsiä.
Rainforest luonnonkosmetiikka tuotesarja: kasvoöljy ja balmi

Aitoa ja luonnollista

Luonto on miljoonien vuosien aikana kehittänyt erittäin tehokkaita ratkaisuja, jotka tekevät kasveistamme sitkeitä ja ainutlaatuisia. Niiden perusteella luomme hemmottelevia ihonhoitotuotteita, jotka suojaavat ihoasi ja saavat sen palaamaan villiin ja terveimpään tilaansa.

Käytämme vain huolellisesti valittuja, luonnonmukaisesti ja hellävaraisesti tuotettuja raaka-aineita. Esittelemme kaikki ainesosat, mitä ne ovat ja miten ne toimivat, suoraan ja selkeästi. Jotta tietäisit, mitä laitat ihollesi.
Kotimaista luonnonkosmetiikkaa
Ei säilöntäaineita
Ei haju- tai väriaineita​
Vastuullinen ja eläinkokeeton
Raaka-aineet luonnosta
Käsintehty pienessä pajassamme Lohjalla
Aina vegaaninen
Wild Fruit tuotesarja: kasvoöljy ja balmi

Wild Fruit tuotesarja – Ihosi superfood

Villinä kasvaneista kukista, yrteistä ja hedelmistä saatavat raaka-aineet ovat vertaansa vailla. Näiden kasvien on selviydyttävä luonnon kaikkein ankarimmista haasteista ilman ihmisen apua ja selviytymisen mahdollistamiseksi ne tuottavat uskomattoman suuria määriä antioksidantteja ja ravinteita.
Villikasvien tuotesarjaa varten valitsimme ainesosiksi luonnon villeimmät vitamiinipommit. Tuoteperheeseen kuuluvat ihoa elvyttävät ja tasapainottavat Wild Fruit Oil Serum –kasvoöljy ja Wild Fruit Beauty Balm -monitoimibalmi. Lue lisää miksi käsinkerätyt villikasvit ovat kosmetiikan raaka-aineina hyvä vaihtoehto paitsi ihollesi, myös ympäristölle.

Kotimainen kosmetiikka ja sademetsä -
sopivatko nämä yhteen?

Usva Cosmetics on lempeä suomalainen ihonhoitobrändi, joka tuo uuden tuulahduksen pohjoismaiseen luonnonkosmetiikkaan. Olemme uteliaita ja kokeilunhaluisia. Luonnon raaka-aineiden kautta olemme hengittäneet lämmintä ja kosteaa sademetsien ilmaa, levänneet keitaalla Afrikan polttavilla aavikoilla ja kävelleet Itä-Aasian läpi rannikolta rannikolle. Olemme keränneet Usvan tuotteisiin kaiken tämän, mitä pidämme arvokkaana, inspiroidaksemme sinua löytämään oman taipaleesi luonnolliseen hyvinvointiin, vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Hellävarainen Soft Glow Face Scrub kasvokuorinta

Aktivoi ja paljastaa ihosi luonnollisen hehkun

Lempeän täyteläinen Meadow Flower balm to milk puhdistusvoide​

Puhdistaa ja raikastaa ihosi kukkien uutteilla