Wild Fruit Antioksidanttirikas kasvoöljy

(11 tuotearviota)

32,90

Varastossa

Antioksidanttirikas öljyseerumi sisältää maailman rikkaimman luonnollisen beetakaroteenin lähteen ja tarjoaa iholle huiman määrän vitamiineja ja antioksidantteja. Villinä kasvanut ylellinen buriti kirkastaa, uudistaa ja auttaa suojaamaan ihoa valovaurioilta ja ulkoisilta stressitekijöiltä. Nopeasti imeytyvä, ravinnerikas passionhedelmäöljy tuo kimmoisuutta, ja ihmisen talia muistuttava jojobaöljy tukee ja tasapainottaa ihon toimintoja.

Kevyt silkkinen koostumus, elinvoimainen hedelmäinen väri ja hienovarainen passionhedelmän tuoksu tarjoavat todellisen aistikokemuksen. Kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti sekaiholle, väsyneelle ja samealle iholle, joka kaipaa eloa. Kevyen koostumuksensa ansiosta öljyseerumi sopii ihanteellisesti myös meikin alle, eikä jätä tahmaista tunnetta.

30 ml

  • ✓    Suunniteltu ja käsintehty Suomessa
  • ✓    100% luonnollisia ainesosia
  • ✓    Säilöntäaineeton
  • ✓    Hajusteeton
  • ✓    Vegaaninen & eläinkokeeton

Kauneus kasvaa luonnossa villinä – niin myös meissä ihmisissä. Villinä kasvaneet kukat, yrtit ja hedelmät kasvavat luonnollisessa ympäristössään missä luonto on tarkoittanut niiden kasvavan, täysin ihmisen koskemattomina. Kasvit altistuvat samoille koville olosuhteille kuin ihomme: ankaralle auringolle, alhaiselle kosteudelle, muutoksille lämpötilassa ja monille muille kuormitustekijöille.

Villit kasvit kehittyvät eri tavalla viljeltyihin kasveihin nähden; sitkeiksi, kestäviksi ja mukautuen olosuhteisiin varastoiden ravinteita ja antioksidantteja sekä kehittäen monia parantavia ja monimutkaisia ominaisuuksia selviytyäkseen.

Villikasvien korjuu on kestävä ja eettinen, mutta myös luontoa kunnioittava tapa saada raaka-aineita – se pitää maan muuttumattomana lannoitteilta ja ihmisen kosketukselta sekä tukee paikallisia yhteisöjä. Näitä kasveja ei olla kylvetty eikä käsitelty ja ne poimitaan käsin niiden luonnollisesta ympäristöstä.

Esimerkiksi hedelmiä, pähkinöitä tai sieniä korjattaessa itse kasvia ei vahingoiteta, sitä ei vedetä pois maasta. Korjuu ei eroa siitä, että metsäneläin napostelee sitä etsiessään ja syödessään päivällistä.

Buritiöljy sisältää runsaasti ravinnerikkaita tyydyttymättömiä rasvahappoja ja karotenoideja. Sillä on uudistavia ja ihoa pehmentäviä sekä kosteuttavia ominaisuuksia. Luonnollisen antioksidanttisena ja runsaasti A- ja E-vitamiineja sisältävänä buritiöljy sopii täydellisesti kuivalle, auringon paahtamalle tai ihottumaan taipuvaiselle iholle.

Yksi buritin hämmästyttävimpiä ominaisuuksia on sen suojauskyky, sillä buriti on maailman rikkain luonnollisen beetakaroteenin lähde! Sen ansiosta öljy suojaa vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa suojaamaan ihoa ympäristön stressitekijöiltä, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä.

Buritiöljy saadaan Amazonin sademetsässä kasvavan buritipuun hedelmistä. Buritipuu kasvaa kosteikkojen lähellä ja sitä kutsutaan yleisesti Elämän puuksi, sillä se on keskeisessä asemassa sademetsän ekosysteemissä. Käyttämämme buritihedelmät ovat villeinä kasvaneita ja paikallisten toimesta luonnonvaraisesti korjattuja.

Brasilian biologian instituutin tutkimukset ovat osoittaneet paitsi buritin kiistattomat terveyshyödyt, myös sen että buritihedelmiä poimivat maaseutuyhteisöt voivat todella sovittaa yhteen tulonmuodostuksen ja samalla säilyttää lajin ja sademetsän suojelun. Buritiöljyä ei ole Euroopassa vielä kovinkaan yleisesti saatavilla ja Usva Cosmetics onkin ainoa kotimainen yritys, joka käyttää tätä ihmeöljyä ihonhoidossa ainesosanaan.

Hiero muutama pisara kasvoöljyä puhdistetuille kasvoille ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena. Anna öljyseerumin imeytyä hyvin, mikäli lisäät kasvoille meikkiä tai aurinkosuojavoidetta.

Wild Fruit Oil Serum -kasvoöljy sopii päivittäiseen käyttöön osana ihonhoito- ja meikkirutiinia. Öljyseerumilla voit korvata normaalin päivä- tai yövoiteen tai laittaa pari tippaa voiteen joukkoon, tehostaen sen kosteuttavammaksi ja hoitavammaksi.

Passionhedelmäöljy, jojobaöljy, skvalaani (oliivista), buritiöljy, MCT-öljy (kookoksesta), dikaprylyylikarbonaatti (kookoksesta), auringonkukkaöljy, E-vitamiini

INCI: Passiflora Edulis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Squalane, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol

Kaikki ainesosat ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia.

Yhteistyössä One Tree Planted -järjestön kanssa istutamme yhden puun jokaisesta myydystä kasvoöljystä.

Käyttämällä tuotteitamme osallistut samalla kanssamme taisteluun metsien hävittämistä ja ilmastonmuutosta vastaan yksi puu kerrallaan!

Lue lisää

Vaikuttavat aineet

buriti

Buritiöljy

Villinä kasvanut buritihedelmä on maailman rikkain luonnollisen beetakaroteenin lähde! Sen ansiosta öljy auttaa suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ympäristön stressitekijöiltä, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä.
passion fruit

Passionhedelmäöljy

Passionhedelmäöljy sisältää erityisen paljon linolihappoa, mikä auttaa ihon lipidikerroksen palauttamisessa ja tuo anti-inflammatorisia vaikutuksia. Öljyn koostumus on poikkeuksellisen kevyt, ja vaikka se on hyvin hellävarainen iholle, se on erittäin tehokas ihon hoitaja.

squalane

Skvalaani

Skvalaani on luontaisesti ihmisen ihossa esiintyvän skvaleenin lähisukulainen. Skvaleeni on olennainen osa ihon hydrolipidikerrosta, mutta sen tuotanto alkaa heiketä 25 ikävuoden jälkeen. Iho-identtisenä aineena skvalaani imeytyy erittäin hyvin ja on luonnon tehokkain kosteuttaja nuorekkaan kimmoisuuden ylläpitämiseen.

jojoba

Jojobaöljy

Jojobaöljy muistuttaa koostumukseltaan ihon omaa talia. Se sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon ja tasapainottaa liiallista talintuotantoa, sekä antibakteerisena öljynä normalisoi ihon toimintoja.

Asiakkaiden arvostelut

11 arviota tuotteelle Wild Fruit Antioksidanttirikas kasvoöljy

  1. Nimetön

    Helpotusta todella kuivaan ihoon.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *